Magazin mamaboutique

406 RON

Mama Boutique incearca sa-ti ofere raspunsurile la cele mai multe intrebari si te ajuta sa fii frumoasa pe tot parcursul sarcinii si sa te simti minunat.

In al doilea trimestru de sarcina déjà incepe sa ti se vada burtica, s-a terminat cu greturile de dimineata (sau de dupa-amiaza, in functie de fiecare gravida) si colegii de la munca incep sa fie din ce in ce mai atenti cu tine, motive pentru care trebuie sa arati mai bine ca niciodata. In acest moment al sarcinii, hainele din perioada prenatala care au devenit stramte trebuie schimbate (sau cel putin amanata o perioada purtarea lor) cu haine de maternitate pe care le vei purta pe durata celor cateva luni ramase. Nu uita ca trebuie sa te simti confortabil in orice te-ai imbraca – astfel se va simiti si bebelusul tau!

Mama Boutique, magazin online cu haine pentru gravide, iti o ofera solutii incredibil de practice pe durata celor 9 luni si spera sa fie alaturi de tine in acest inceput de drum in rolul de mamica.

Si mai avem o veste buna, peste 90 % dintre articolele vestimentare Mama Boutique pot fi purtate si in perioada de dupa nastere. Asadar, investitia ta in haine de gravide nu va fi de scurta durata, ba din contra o investitie pe termen lung in stilul tau.


Imbracaminte gravide online