Blugi negri cu banda pentru femei insarcinate – Mama.licious Feodora

Blugi negri cu banda pentru femei insarcinate - Mama.licious Feodora

Imbracaminte gravide de de la zoot: Blugi negri cu banda pentru femei insarcinate – Mama.licious Feodora

Tip: blugi negri cu aspect prespalat si banda din partea superioara pentru abdomenul femeilor insarcinate Culoare: negruBuzunare: 3 in fata, 2 in spateMaterial: exterior – 65% bumbac, 17% poliester, 16% lyocell, 2% elastaninterior – 78% bumba … mai multe detalii.

Magazin zoot

Brand Mama.licious

269.99

Imbracaminte gravide online

Blugi negri cu banda pentru femei insarcinate – Mama.licious Feodora

Blugi negri cu banda pentru femei insarcinate - Mama.licious Feodora

Tip: blugi negri cu aspect prespalat si banda din partea superioara pentru abdomenul femeilor insarcinate Culoare: negruBuzunare: 3 in fata, 2 in spateMaterial: exterior – 65% bumbac, 17% poliester, 16% lyocell, 2% elastaninterior – 78% bumba
Magazin zoot

269.99

 

ZOOT MANIFESTO

Spunem “Nu” trendurilor fashion care iți spun cum trebuie sa fii. “Nu” hainelor fără personalitate, monopolului brandurilor cu renume, mall-urilor pline de magazine în care nu-ți găsești nimic pe gustul tău. E momentul să spunem “NU”, să dăm deoparte vorbele goale despre cât de special te vei simți în haine făcute de designeri celebri. E momentul să ne amintim că hainele sunt făcute pentru a fi purtate când îți trăiești viața, și că nu trăiești ca să porți haine. Și NU, nu ești un manechin pentru branduri! E viața ta iar noi te ajutăm să o asortezi. Cu ce vrei tu, cu ce simți tu, cum iți place ție, când ai tu chef. Și poți să te răzgândești, poți să probezi orice comanzi și să cumperi doar ce și se potrivește și te face să te simți… tu-însuți! Pentru că doar atunci ești cu adevarat relaxat, despre asta este ZOOT. Despre relaxare, libertate și despre momentele fericite în care scapi de haine. Și spunem NU pentru că se poate și altfel – mai bine altfel. Pentru că spunând “NU” creăm un spațiu pentru un “DA” al tău.


Imbracaminte gravide online

Top